Ga naar de inhoud

Portfoliodag paarden in de duinen

  TEEKTOE organiseert meerdere keren per jaar een portfolioshoot met paarden in de duinen. Deze dag is geschikt voor fotografen met of zonder “paarden ervaring”. Wanneer je weet hoe je een paard en model aan kan sturen, kun je gerust je gang gaan. Als je hierbij ondersteuning nodig hebt dan helpen wij je graag op weg.

  De paarden staan model met een fotografiehalster. Dit is een dun lijntje langs het hoofd dat naderhand gemakkelijk weg te werken is in de nabewerking, zodat het lijkt alsof het paard vrij staat.

  We nemen ook een aantal baljurken mee zodat indien wenselijk en mogelijk de eigenaren van het paard hierin kunnen poseren voor een sprookjesachtige setting.

  Voor deze shoot hoef je zelf haast nergens aan te denken! TEEKTOE regelt de modellen, de locatie, de jurken en iets lekkers!

  Wil je graag deelnemen aan een van onze shoots met de paarden in de duinen? Dit kan door middel van inschrijving via het formulier. Na inschrijving ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging met verdere informatie.

  De investering voor deze shoot bedraagt 35,- per persoon.

  Mocht je vragen hebben over een van onze portfoliodagen of zou je de dag graag op een andere locatie georganiseerd zien worden, mag je altijd een berichtje sturen! Wie weet tot binnenkort!

  Bij slechte weersomstandigheden wordt de portfoliodag verzet.

  Data: