Ga naar de inhoud

Portfoliodag Broerekerk

  TEEKTOE organiseert een terugkerende portfoliodag in de Broerekerk in Bolsward. Tijdens deze dag zullen wij verschillende portfolioshoots aanbieden op deze prachtige locatie. Als fotograaf zijnde kan je ervoor kiezen om deel te nemen aan een of meerde van deze shoots. De kerk leent zich prachtig voor fotografie met natuurlijk licht doordat deze beschikt over een glazen koepel als dak. Wij bieden onder andere onderstaande portfolioshoots aan in de Broerekerk.


  Portfolioshoot met paarden:

  Tijdens deze shoot zullen wij aan de slag gaan met drie verschillende paarden, en zal er de mogelijkheid zijn de paarden met en zonder eigenaar te fotograferen. De paarden die model staan kunnen aan een fotografiehalster poseren. Dit is een dun halster dat naderhand weg te werken is in photoshop waardoor het lijkt alsof het paard los heeft gestaan.

  Investering portfolioshoot met paarden: 70,-


  Portfolioshoot met baljurken:

  Tijdens deze shoot zullen er meerdere modellen aanwezig zijn. TEEKTOE zal verschillende gekleurde baljurken verzorgen waarin de modellen zullen poseren. Sprookjesachtige plaatjes gegarandeerd in de kerk! Wil je graag een eigen model meenemen naar deze portfolioshoot is dit mogelijk tegen de meerpijs van 15,-. Meebrengen van een model gaat altijd in overleg zodat TEEKTOE een geschikte jurk voor het model kan regelen.

  Investering portfolioshoot met baljurken: 50,-


  Locatie: Broereplein 9, Bolsward

  Data:

  • 12 oktober 2024

  Laat in de opmerkingen even weten aan welke shoots je als fotograaf wilt deelnemen.