Meteen naar de inhoud

Portfoliodag baljurken

  TEEKTOE organiseert verschillende portfoliodagen met prachtige baljurken! Ook komende periode zullen er weer meerdere portfoliodagen met de baljurken op de planning staan. Wij hebben een groeiend aanbod kleurrijke, grote baljurken die wij mee zullen nemen naar locatie. Als fotograaf krijg je de unieke kans om onze modellen in de jurken te fotograferen. Zelf hoef je van te voren haast nergens aan te denken! TEEKTOE regelt de modellen, de jurken, de locatie en iets lekkers! Het is dus ontspannen thuis vertrekken voor een gezellige shoot!

  Naast dat het een unieke toevoeging aan jouw portfolio geeft en je een gezellig uitje hebt, is het ook nog eens leuk netwerken! TEEKTOE werkt met kleine groepjes fotografen. Dit biedt de mogelijkheid om met elkaar te netwerken en van elkaar te leren!

  Wil je graag deelnemen aan een van onze portfoliodagen met de baljurken? Dit kan door middel van inschrijving via het formulier. Na inschrijving ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging met verdere informatie.

  De investering voor deze shoot bedraagt 25,- per persoon. Een eigen model meenemen kan tegen de meerprijs van 10,-. Dit gaat wel in overleg in verband met de maten van de beschikbare jurken, zodat wij zeker weten dat wij een baljurk kunnen aanbieden.

  Mocht je vragen hebben over een van onze portfoliodagen of zou je de dag graag op een andere locatie georganiseerd zien worden, mag je altijd een berichtje sturen! Wie weet tot binnenkort!

  Bij slechte weersomstandigheden wordt de portfoliodag verzet.

  Data:

  • 8 april 2023, avond. Soesterduinen – Beaufortlaan
  • 30 april 2023, ochtend. De Loonse en Drunense duinen – De Roestelberg
  • 20 juni 2023, avond. Soederduinen – Beaufortlaan
  Geef hier eventueel de gegevens op van de andere deelnemers.