Ga naar de inhoud

Portfoliodag baljurken heide

  TEEKTOE organiseert verschillende portfoliodagen met prachtige baljurken! Ook komende periode zullen er weer meerdere portfoliodagen met de baljurken op de planning staan. Wij hebben een groeiend aanbod kleurrijke, grote baljurken die wij mee zullen nemen naar locatie. Als fotograaf krijg je de unieke kans om onze modellen in de jurken te fotograferen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er altijd minimaal één combinatie te fotograferen is met een paard erbij. Dit paard poseert dan aan een fotografiehalster. Dit is een halster dat naderhand goed weg te werken is zodat het lijkt alsof het paard los staat! Zelf hoef je van te voren haast nergens aan te denken! TEEKTOE regelt de modellen, de jurken, de locatie en iets lekkers! Het is dus ontspannen thuis vertrekken voor een gezellige shoot!

  Naast dat het een unieke toevoeging aan jouw portfolio geeft en je een gezellig uitje hebt, is het ook nog eens leuk netwerken! TEEKTOE werkt met kleine groepjes fotografen. Dit biedt de mogelijkheid om met elkaar te netwerken en van elkaar te leren!

  Wil je graag deelnemen aan een van onze portfoliodagen met de baljurken? Dit kan door middel van inschrijving via het formulier, kies voor de optie portfoliodag baljurken heide en benoem in de opmerking aan welke data u wilt deelnemen. De shoot zal plaatsvinden bij minimaal twee aanmeldingen. Na inschrijving ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging met verdere informatie.

  De investering voor deze shoot bedraagt 45,- per persoon. Een eigen model meenemen kan tegen de meerprijs van 20,-. Dit gaat wel in overleg in verband met de maten van de beschikbare jurken, zodat wij zeker weten dat wij een baljurk kunnen aanbieden.

  Mocht je vragen hebben over een van onze portfoliodagen of zou je de dag graag op een andere locatie georganiseerd zien worden, mag je altijd een berichtje sturen! Wie weet tot binnenkort!

  Bij slechte weersomstandigheden wordt de portfoliodag verzet.

  Data:

  • 17 augustus 2024, avond. Soesterduinen, brasserie ‘De Lange Duinen’.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *