Meteen naar de inhoud

Portfoliedag urbex fabriek!

  Zaterdag 9 april staat er een toffe portfoliodag gepland! Ik heb een urban fabriekspand op 20 minuutjes rijden van Emmen kunnen afhuren voor de fotoshoot!

  Tijdens deze fotoshoot wil ik gaan werken met verschillende thema’s zodat je als fotograaf met een gevarieerd aanbod foto’s naar huis gaat! Ik ben nu in overleg met verschillende modellen en zal via deze pagina updaten welke thema’s er aan de orde komen.

  Voor nu ben ik aan het kijken naar in ieder geval de volgende mogelijkheden:

  • Danser / danseres
  • Styled bridal
  • Lingerie

  De locatie van de fabriek is zowel binnen als buiten te betreden, bij aanvang van deze dag krijgen wij een rondleiding zodat wij weten hoe alles eruit ziet en waar de mooie plekjes zijn. Er zijn enkele stukjes die wij in verband met de veiligheid niet mogen betreden, ook dit zal tijdens de rondleiding bekend gemaakt worden.

  Ik kijk er naar uit om deze locatie toe te voegen aan mijn portfolio! Ben jij net zo enthousiast als ik over deze portfoliodag? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier!

  Kosten bedragen 40,- per fotograaf

  12:00 – 16:00