Meteen naar de inhoud

Portfoliodag urbex fabriekspand

  TEEKTOE organiseert meerdere malen per jaar een portfoliodag in een ‘verlaten’ fabriekspand. Het pand is opgekocht, maar de eigenaren behouden de vervallen stijl. Hierdoor leent het zich ideaal voor legale urbex fotoshoots. Een ervaring die je echt een keer wilt mee maken!

  De locatie van de urbex fabriek is zowel binnen als buiten te betreden, bij aanvang van deze dag krijgen wij een rondleiding zodat wij weten hoe alles eruit ziet en waar de mooie plekjes zijn. Er zijn enkele stukjes die wij in verband met de veiligheid niet mogen betreden, ook dit zal tijdens de rondleiding bekend gemaakt worden.

  Er zullen meerdere modellen in verschillende concepten aanwezig zijn om mee te werken.

  De fabriek is gelegen op 20 minuten rijden ten noord/oosten van Emmen. Exacte locatie wordt na aanmelding bekend gemaakt.

  Wil je graag deelnemen aan een van onze portfoliodagen in de urbex fabriek? Dit kan door middel van inschrijving via het formulier. Na inschrijving ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging met verdere informatie.

  De investering voor deze portfoliodag bedraagt 50,- per persoon. Een eigen model meenemen kan in overleg tegen de meerprijs van 20,-

  Data:

  • Er zijn geen nieuwe data beschikbaar.